Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

02.04.2018
Určite každá manželka, priateľka rozmýšľa po vianočných sviatkoch o nejakej dobrej zábave na plese. Obvoláva sa partia, šaty, účesy a pod. V Novej Bystrici sa tento rok uskutočnili tri plesy, o ktoré mala záujem celá Bystrická dolina.

 

Prvým plesom bol Poľovnícky ples, ktorý sa konal 20.01.2018, kde sa podávali špeciality z divej zveri a kde hrala hudobná skupina Magic music duo. Organizátorom bolo Poľovnícke združenie Brízgalky.
Druhý ples, ktorý bol nazvaný ako Tradičná plesovo-fašiangová veselica, sa uskutočnil 27.01.2018. Hostí okrem programovej scénky výborne zabávala Cimbálova hudba Primáš so svojím DJ. Organizátormi plesu boli členovia školskej rady pri ZŠ s MŠ Vychylovka.
Tretí ples, ktorý uzatvoril plesovú sezónu v našej obci bol Tradičný fašiangový obecný ples, ktorý sa konal dňa 03.02.2018 a do tanca nám hrala hudobná skupina Spirit. Pri zahájení tohto plesu nás milo prekvapili svojím vystúpením tanečníci z tanečného klubu LS Dance z Novej Bystrice a po chutnej večeri nám spestrili program aj členovia hudobnej skupiny AYA. Organizátorom tohto plesu bol Obecný úrad Nová Bystrica.
Všetky tieto plesy sa konali v plnom obsadení v dome kultúry Nová Bystrica a na každom z nich vládla dobrá zábava až do rána bieleho.
Touto cestou ďakujeme všetkým sponzorom, organizátorom, účinkujúcim a samozrejme tým, ktorí sa prišli zabaviť, odviazať na tieto plesy, pretože bez nich by to nešlo.Vidíme sa na ďalšie plesové obdobie 2019.

Text: Mgr. Vladimír Tomčala - kultúrny referent Obec Nová Bystrica, Foto: Natália Kolenová

zskmojekysucekysucke muzeum