Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

21.01.2020

Dňa 26.12.2019 sa na multifunkčnom ihrisku v Novej Bystrici uskutočnil ďalší ročník Štefanského futbalového turnaja. Už šiestykrát sa hral ako Memoriál Vladimíra Chovanca, výborného futbalistu, nášho spoluhráča a kamaráta.Organizátormi turnaja boli chlapci z mužstva Vychylovka. Sponzormi turnaja boli: Obec Nová Bystrica a firma BM MONT s.r.o..

 

Turnaj hralo prvýkrát desať mužstiev, ktoré hrali v dvoch skupinách, čím sa určite zvýšila jeho atraktívnosť a športová úroveň. Do štvrťfinále postupovali prví štyria zo skupín.

Skupina A:  Legionári, Red Devils, Radôstka, Polepenci, Hetefetešovci

Skupina B :  Svrčinovec, Vychylovka, Podkova, Nová Bystrica, Stroskotané talenty

Už prvé dva štvrťfinálové zápasy priniesli veľké prekvapenia keď Stroskotané talenty vyradili minuloročného víťaza Radôstku a Hetefetešovci vyradili favorizovanú Vychylovku. Do semifinále postúpili aj Legionári po výhre nad Svrčinovcom a Podkova ktorá zvíťazila nad Polepencami. Do finále  postúpili Stroskotané talenty a Legionári, ktorí nakoniec turnaj ovládli.

Štvrťfinále
Radôstka - Stroskotané talenty           1:1  3:4pk

Vychylovka - Hetefetešovci                  0:2

Legionári - Svrčinovec                            4:0

Podkova - Polepenci                               4:0

 

Semifinále
Stroskotané talenty - Hetefetešovci 3:2

Legionári - Podkova                                5:1

 

O 3. miesto

Hetefetešovci - Podkova                        1:10

 

Finále
Stroskotané talenty - Legionári           2:9

 

Najlepším strelcom turnaja sa stal Marek Faktor(Podkova), najlepším brankárom turnaja Adam Dudiak(Hetefetešovci) a najlepším hráčom Radovan Fujak ( Legionári) . 

Za príjemne prežitý športový deň patrí veľká vďaka  najmä hlavným organizátorom a sponzorom turnaja .A tiež všetkým, ktorí pomáhali pri organizácii turnaja, pri príprave hracej plochy a zabezpečení výborného občerstvenia.

J.K.

 

zskmojekysucekysucke muzeum