Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

22.10.2019
Tento rok Vám obec Nová Bystrica pripravila ešte jedno kultúrne podujatie na záver leta. Chceli sme sa takto pekne rozlúčiť s letom a slnečným počasím a hlavne sme chceli potešiť Vás, našich občanov. Takúto rozlúčku sme pre Vás pripravili 1. krát a bolo príjemné vidieť, koľko ľudí táto akcia prilákala a zabavila.


Rozlúčka sa konala 13. septembra na Amfiteátri Nová Bystrica od 19:00 hod., kde sa nám predstavili skupiny KOMA z Krásna nad Kysucou so svojou speváčkou Michaelou Martykánovou zo Zborova nad Bystricou. Kapela sa venuje rock-u a vznikla už v roku 2003, kedy ju založil basgitarista Eduard Koprna. Potom to na pódiu rozbalila skupina All Against Nothing s chalanom od nás, Tomášom Talapkom. Táto mladá kapela z Oravskej Lesnej a Novej Bystrice sa venuje metalu a bolo to vidieť aj na ich skladbách. S chalanmi sme sa rozlúčili vyskákaní a nasledovalo vystúpenie slovenskej pop punkovej kapely Inekafe. Chalani z Bratislavy fungujú už od roku 1995 a presne vedeli ako majú rozprúdiť dav. Zaspievali nám svoje najlepšie skladby ako Ráno, Ďakujeme Vám, Telefónne číslo, Nezáujem, Špinavé objatie, Právo na šťastie, Vianoce a ešte veľa iných. Chalani hrali takmer 1,5 hodiny, keďže sa im u nás páčilo. Keď už sme boli roztancovaní, bolo by škoda končiť, tak nám hral do rána bieleho DJ P.M.C. z Brna, ktorý sa špecializuje na najnovšie hity hlavne talianskej, francúzskej a holandskej mixovanej hudby.
Sme radi, že ste sa prišli s nami zabaviť, a tým, ktorí tento rok nestihli alebo neboli z akéhokoľvek iného dôvodu na akcii oznamujeme, že nemusia smútiť, už teraz máme pre nich pripravenú rozlúčku na druhý rok.

zskmojekysucekysucke muzeum