Nástroje pre uľahčenie prístupu

Vyberte váš jazyk

02.10.2018

V auguste tohto roku potešila dobrá správa ,,Auto je už doma!“ od predsedu Milana Brisučiaka všetkých členov DHZ Nová Bystrica. Už dlhší čas sa usiloval o získanie nového vozidla pre zbor, pretože tie staré, ktoré boli v zbrojnici už doslúžili a neboli bezpečné do terénu ani na presun členov DHZ.

Hľadali sa možnosti a cesty k získaniu nejakých finančných prostriedkov, či už od sponzorov alebo vlastnou činnosťou DHZ v podobe brigád. Nakoniec nám vyšiel v ústrety starosta obce Nová Bystrica Ing. Jozef Balačin a postaral sa o zakúpenie tohto vozidla.

Hoci finančné prostriedky boli vyčlenené už minulý rok, len sa nenašlo vhodné vozidlo, ktoré by spĺňalo požiadavky DHZ a najmä rozpočet, starosta a obecné zastupiteľstvo ich presunuli do tohto roku, aby sa mohla zrealizovať kúpa sľúbeného dopravného prostriedku terénneho vozidla NISSAN NAVARA. Preto sa touto cestou chcú všetci dobrovoľní hasiči Novej Bystrici poďakovať obecnému zastupiteľstvu, predsedovi DHZ a najmä starostovi obce, ktorý vypočul a akceptoval požiadavku svojich hasičov a uľahčil im tak ich dobrovoľnú činnosť. Ešte raz veľké ĎAKUJEME!!!


členovia DHZ Nová Bystrica

zskmojekysucekysucke muzeum